Distribucioni

Ada Group ka një rrjet të organizuar të shitjes në tërë territorin e Kosoves. Në bazë të organizimit të mirëfilltë dhe përkushtimit të vazhdueshëm për efikasitet në punë, teknologji të avancuar, orientim kah blerësi, si dhe në bazë të angazhimit të 40 punonjësve të kualifikuar, janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrueshme. 

Ada Group aplikon procedura menagjimi të certifikuara me standarde ISO, të përkrahura me teknologji moderne, nën udhëheqjen e një stafi që trajnohet në vazhdimësi. Prandaj, bazë për udhëheqjen e biznesit ka integritetin ekipor, kualitetin dhe efikasitetin në ofrimin e shërbimeve më të mira për blerësit e saj.

 

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015