Na kontaktoni

Zona Industriale Shirokë P.N. 23000 Therandë
Mob: +377 (0) 44 160 092

Mob: +386 (0) 49 160 092
www.adagroup-ks.com 
info@adagroup-ks.com

 

Faleminderit që keni kontaktuar AdaGroup!

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015