Rreth nesh

Certifikatat e cilësesë

Kliko për ti zmadhuar

Ada Group është shoqëri aksionare e themeluar në vitin 2013 në Prishtinë. Punën ka filluar në fushat e prodhimit të produkteve të mishit, ujit, ëmbëlsirave dhe produkteve të qumështit. Me investimet në teknologji, lëndë të parë dhe staf Ada Group vendos standard të ri në industrinë ushqimore.

Ada Group është e përkushtuar në ngritjën e cilësisë, teknologji të sofistikuar dhe staf të kualifikuar të cilët janë profesionist të fushave përkatëse
Përveç kësaj, Ada Group investon në trajnimin e stafit dhe kontrollimin e punës se tyre, sipas standardeve ISO 9001:2008 dhe 22000:2005 standard i cili është i vertetuar nga Agjensia e Veterinës dhe Ushqimit dhe Instituti Kombëtarë i Shëndetit Publik.

Çka e veqon Ada Group nga të tjerët, është se produktet Flor-en prodhohen sipas recetës nga kompania lidere në tregun botëror të industrisë ushqimore VIBERG

Recetat e preferuara nga ju

Nëse keni eksperiencë në gatime, atëherë ju mund ta dërgoni recetën tuaj dhe ne do ta publikojmë në faqe tonë

Dërgo recetën tënde

Brendet tona

Ada Group Floren Meat Industry Jon Water
Jon Water

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Ne ju ftojmë që të kontaktoni me qendrën tonë për përkujdesje ndaj konsumatorëve dhe të merrni të gjitha informatat që ju duhen

Ada Call Center

049 160 092         

Design: 2B studio 10 000 Prishtinë, Kosovë ©2015