Loading...

Histori e shkurtë

Cdo herë kemi funksionuar me idealet e ofrimit të produkteve kualitative dhe inovative me çmime të volitshme për konsumatorin. Duke u fokusuar drejt tregut të nevojave dhe kujdesi që ta bëjme jetën e konsumatorit më të shëndetshme.
Vizioni ynë është zgjerimi i vazhdueshëm, në vazhdën e kësaj ADA Group ka filluar aktivitetin e saj edhe si kompani e distribuimit te produkteve te kualitetit te larte me gamë te gjerë brendesh, me qëllimin që konsumatorëve të i’u ofrojmë produkte inovative dhe shumë cilësore.

"YouTube

 

Lajmet me te reja

Aldiva

Momente të ëmbla të jetës! Marka Aldiva prodhohet në objektet Moderne të Çokollatës, e cila është investuar nga Tayyar Investment në sektorin e ushqimit në 2015 me një kapacitet vjetor prej 140.000 tonë dhe përvojë sektoriale prej 30 vjetësh. Ka më shumë se 300 produkte në portofolin e tij...

Read more

Sleepy

Sleepy është njëri nga brendet më të njohura i kompanisë Eruslu Sağlık, në sektorin e produkteve për kujdesin ndaj foshnjave. Pelenat Sleepy ofrojnë butësi unike dhe një thatësi të dukshme, të cilat i bëjnë bebet të ndihen rehat gjatë gjithë ditës. Pelenat Sleepy dhe produktet tjera higjienike vijnë në...

Read more

My Home Kitchen

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë që u ofrojmë klientëve tanë një larmi të gjerë të ushqimeve tradicionale të ëmbla dhe të kripura nga recetat maqedonase. Koleksioni ynë përbëhet nga Turshi Kungulli me Arra dhe Rrush, Reçel nga Dardha dhe Molla, Turshi Boronice e Egër, Reçel Kumbulle, Lutenicë, Ajvar dhe shumë...

Read more