Momente të ëmbla të jetës!
Marka Aldiva prodhohet në objektet Moderne të Çokollatës, e cila është investuar nga Tayyar Investment në sektorin e ushqimit në 2015 me një kapacitet vjetor prej 140.000 tonë dhe përvojë sektoriale prej 30 vjetësh. Ka më shumë se 300 produkte në portofolin e tij në 7 kategori kryesore që përbëhen nga biskota, çokollata, ëmbëlsira, kriska, çokollate kockë, waffles dhe çokollata krem.
Tayyar Investment ishte partneri i investimeve të Ülker midis 1999-2014 në Kazakistan, Ukrainë, Stamboll dhe Karaman. Tayyar Investment shiti aksionet e saj të këtyre investimeve dhe themeloi fabrikën Modern Chocolate në 2014 për të vazhduar në të njëjtin sektor.
Distributor i autorizuar për Kosovë: Ada Group Sh.P.K