Loading...

>Category

Category Archives: produkt i ri

Aldiva

Momente të ëmbla të jetës! Marka Aldiva prodhohet në objektet Moderne të Çokollatës, e cila është investuar nga Tayyar Investment në sektorin e ushqimit në 2015 me një kapacitet vjetor prej 140.000 tonë dhe përvojë sektoriale prej 30 vjetësh. Ka më shumë se 300 produkte në portofolin e tij...

Lexo me shume...

My Home Kitchen

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë që u ofrojmë klientëve tanë një larmi të gjerë të ushqimeve tradicionale të ëmbla dhe të kripura nga recetat maqedonase. Koleksioni ynë përbëhet nga Turshi Kungulli me Arra dhe Rrush, Reçel nga Dardha dhe Molla, Turshi Boronice e Egër, Reçel Kumbulle, Lutenicë, Ajvar dhe shumë...

Lexo me shume...