Ne jemi jashtëzakonisht krenarë që u ofrojmë klientëve tanë një larmi të gjerë të ushqimeve tradicionale të ëmbla dhe të kripura nga recetat maqedonase. Koleksioni ynë përbëhet nga Turshi Kungulli me Arra dhe Rrush, Reçel nga Dardha dhe Molla, Turshi Boronice e Egër, Reçel Kumbulle, Lutenicë, Ajvar dhe shumë enët receta tjera tradicionale. Të shijosh produktet tona do të thotë të provosh një pjesë të bukurisë unike të vendit tonë, të gjitha recetat janë të përgatitura në mënyrë tradicionale, dhe nga dora e njeriut (hand made).
Distributor i autorizuar për Kosovë: Ada Group Sh.P.K.