Sleepy është njëri nga brendet më të njohura i kompanisë Eruslu Sağlık, në sektorin e produkteve për kujdesin ndaj foshnjave.
Pelenat Sleepy ofrojnë butësi unike dhe një thatësi të dukshme, të cilat i bëjnë bebet të ndihen rehat gjatë gjithë ditës.
Pelenat Sleepy dhe produktet tjera higjienike vijnë në tregun e Kosovës, me cilësi të lartë dhe çmime të volitshme.
Distributor i autorizuar për Kosovë: Ada Group Sh.P.K.